30 napos pénzvisszafizetési garancia  •   Hétköznapokon 12 óráig leadott rendelésed már a következő munkanapon megérkezik.

A Motiv8 Formula

A Motiv8 formulája előhozza belőled a fókusz és energia legmagasabb szintjeit legyen szó bármiről!

A Motiv8 Formula

A következő grafikonon összehasonlítva láthatjátok a különböző energiát adó termékeket. 3 lehetőséget hasonlítottunk össze: kávét, hagyományos pre-workoutot és a Motiv8-et. Igyekeztünk azt szemléltetni, hogy egy bizonyos termék meddig, milyen hatást képest kelteni a fogyasztása után.

Motiv8 vs. egyéb termékek

A grafikonon szereplő adatok, számos megkérdezett ember véleményén és tapasztalatán alapszik, természetesen ezek az értékek egyénenként változhatnak. 

Hatóanyagok

A Motiv8-ben 11 hatóanyag van, amiből 7 felelős a fókuszodért és 4 felelős a megfelelő energiaszintedért.

Fókusz formula

Energia formula

Vitaminok

C-Vitamin
E-Vitamin
B6-Vitamin
B2-Vitamin

Összetevők

m8_powder_BGless

Kik állnak a Motiv8 mögött?

Mi vagyunk a Motiv8 megalkotói, Lóránth Noel és Boross Levente

Az egyetemen ismertük meg egymást, ahol máris megvolt a közös téma…a gaming. Jó barátokként, együtt hoztunk létre a Motiv8 márkát, ami egy olyan termék, amelyet kifejezetten a magyar gamerek számára fejlesztettünk ki.

Célunk az volt, hogy egy olyan terméket hozzunk létre, amely segít a játékosoknak (nektek) javítani koncentrációjukat és teljesítményüket a játékban. A Motiv8 egy innovatív és hatékony formula, amelyben különleges összetevők találhatóak, amelyek javítják az agyi aktivitást és koncentrációt.

Mint gamerek, mi is tudjuk, milyen fontos szerepet játszik az agyi aktivitás és a koncentráció a játékokban. Ezért úgy éreztük, hogy a Motiv8 segítségével a magyar gamereknek még jobb teljesítményt és élményt tudunk nyújtani.

Reméljük, hogy a termékünk segít majd a magyar gamereknek elérni a céljaikat, és élvezni a játékot teljes koncentrációval és sok energiával.

A Motiv8 missziója

Célunk egy olyan gamer közösség kialakítása, akik koncentráltan és jókedvvel tudnak gamelni minden nap, miközben egészségesen, csak természetes anyagokból készült, hozzáadott cukrot nem tartalmazó terméket fogyasztanak.

Gyakran Ismételt Kérdések

Azt javasoljuk, hogy először napi egy adaggal kezdjetek, és azt ne is lépjétek túl, ha nem szükséges. Kérlek, minden esetben tájékozódjatok arról, hogy mi a normál koffeinbevitele egy átlagos embernek. 

A mérsékelt koffeinfogyasztás napi 130-300mg-ot jelent, míg a koffein túladagolásról a napi 600mg fölötti fogyasztásnál beszélhetünk.

A Motiv8 130 gramm koffeint tartalmaz, ami nagyjából 1,5-2 csésze presszókávénak felel meg.

A Motiv8 hosszabb hatást biztosít és mélyebb koncentrációt, míg az energiaital a koffeintartalmának köszönhetően rövid időre felpörget. Mindemelett Motiv8 kifejezetten az elme élénkítésére lett kitalálva crash hatás nélkül. A Motiv8 extra hatóanyagokat tartalmaz, mint például a GinkGo Bilioba levél kivonat, Ginzeng, Kolin, és még sorolhatnánk. Ezen hatóanyagok inkább a szellemi teljesítményt fokozzák, mindemellett pedig energiát ad a koffein, taurin, guarana, zöld kávébab kivonat és a zöld tea levél kivonat.

Csapatunk folyamatosan dolgozik azon, hogy minél több finom és egyedi ízt kínáljunk számotokra.

Magas koffeintartalma miatt a Motiv8 fogyasztását 18 éves kor felett ajánljuk, azalatt saját felelősségre fogyasztható.

20 000 Forint felett ingyenes a szállítás.

Olyan anyagokat tartalmaz, melyek főként természetesek, illetve minden összetevő európai követelményeknek megfelelő és magyar engedélyekkel rendelkezik. Szemben a magas cukortartalmú készítményekkel, a Motiv8-nek nincs negatív hatása az egészségedre –  a napi ajánlott mennyiséget betartva.

Személyenként változik és ki kell tapasztalni. Egy átlagos ember számára élénkítő hatása 4-5 órán át.

Ha nem ízlik a termék vagy nem érzed a hatását, a visszaküldött termék(ek) esetén kérdés nélkül visszafizetjük a termék(ek) árát. 

Elsősorban a cukormentesség. Továbbá az energiatialban csak koffein és/vagy taurin található, ami pörget, míg a Motiv8-ben a taurinon és a koffeinen kívül még számos olyan úgynevezett nootropic található, melyek stimulálják az agyat és energiát adnak. A Motiv8 időbeli hatása is hosszabb, mint egy energiaitalé. Az energiaital íze intenzívebb a sok ízfokozó és mesterséges adalékanyag miatt, amit mi a Motiv8-ből kihagytunk, hogy egy egészséges és természetes terméket tudjunk nyújtani nektek.

Természetesen vidékre is szállítunk.

Tartva a napi ajánlott mennyiséget, a mellékhatások kockázata minimális. Ha mégis valami szokatlant érzel, akkor keresd fel a háziorvosodat.

Iratkozz fel a kuponodért

Iratkozz fel és kapj 2 500 Ft kedvezményt a vásárlásodból