30 napos pénzvisszafizetési garancia  •   Hétköznapokon 12 óráig leadott rendelésed már a következő munkanapon megérkezik.

GYIK

Gyakran ismételt kérédsek

Ha nem ízlik a termék vagy nem érzed a hatását, a visszaküldött termék(ek) esetén kérdés nélkül visszafizetjük a termék(ek) árát. 

Egy adagban 130 miligramm koffein található.

A Motiv8 egy olyan gamer italpor, amit egy profi termékfejlesztő csapat állított elő az esportolók és azok számára, akik elhivatottan szeretnek sokat és sokáig játszani. Több természetes anyagot (anyagok) is tartalmaz, amik segítenek, hogy elérd a kívánt hatást egyszerűen és gyorsan. Az energia formulának köszönhetően ezek az anyagok hamar megkezdik hatásukat és

A pre-workout az extrém magas koffeintartalmának köszönhetően egy rövid időre igencsak felpörgeti a testet, ugyanakkor ez a mennyiségű koffein előidéz egy úgynevezett crash hatást – míg a Motiv8 kifejezetten az elme élénkítésére lett kitalálva crash hatás nélkül. A Motiv8 koffeintartalma alacsonyabb, mint egy átlagos pre-workout-é, viszont olyan extra hatóanyagokat tartalmaz, mint például a GinkGo Bilioba levél kivonat, Ginzeng, Kolin, és még sorolhatnánk. Ezen hatóanyagok inkább a szellemi teljesítményt fokozzák, mindemellett pedig energiát ad a koffein, taurin, guarana, zöld kávébab kivonat és a zöld tea levél kivonat.

Elsősorban a cukormentesség. Továbbá az energiatialban csak koffein és/vagy taurin található, ami pörget, míg a Motiv8-ben a taurinon és a koffeinen kívül még számos olyan úgynevezett nootropic található, melyek stimulálják az agyat és energiát adnak. A Motiv8 időbeli hatása is hosszabb, mint egy energiaitalé. Az energiaital íze intenzívebb a sok ízfokozó és mesterséges adalékanyag miatt, amit mi a Motiv8-ből kihagytunk, hogy egy egészséges és természetes terméket tudjunk nyújtani nektek.

Mind a két kérdésre a válasz, egyénfüggő és más-más emberre más mértékben hat. Egy olyan ember számára, aki nem igazán használ semmi energianövelő szert, mint például kávé vagy energiaital, azok számára akár fél órán belül is megkezdi hatását, és akár 3-4 órán át is tart. A zero hozzáadott cukornak köszönhetően nem következik be a rettegett CRASH hatás.

Amik főként segítenek a koncentrációban és megtalálhatóak a Motiv8-ben, azok a következő összetevők: L-Tirozin, Gingko Biloba, Ginzeng, Kolin és N-Acetil-L-Karnitin.

Egy doboz 360 gramm, ami 30 adagot tartalmaz. Tehát egy adag 12 gramm italport igényel, amit 300 ml vízzel kell feloldani, ami egy rövid összekeverést igényel.

A Motiv8 – köszönhetően a benne található  koffeinnek és a természetes hatóanyagoknak – serkenti a kognitív funkciókat és növeli a hangulatot, így a játék is érezhetően élvezhetőbbé fog válni.

Ahogy a dobozon is említve van, várandósak, szoptató édesanyák és kiskorúak számára nem ajánlott.

A Motiv8 hozzáadott cukrot nem tartalmaz, csak ami az inulinból származik azaz egy adagban (12g, 1 adagoló kanál) kevesebb mint 0,7gramm található.

Cégünk arra törekszik, hogy termékeink egyaránt különlegesek, finomak, és természetes gyümölcsízűek legyenek.

A Motiv8 egy egyedi termék, így csak a saját webshopján keresztül vásárolható.

Jelenleg csak Magyarország területén belül szállítunk Motiv8 termékeket.

Amennyiben regisztráltál, úgy a Fiókom oldalon nyomon tudod követni a rendelésed. Ha nem regisztráltál, akkor e-mailben értesítünk a rendelésed státuszáról.

Vásárlásonként csak egy kuponkód használható fel. 

Iratkozz fel a kuponodért

Iratkozz fel és kapj 2 500 Ft kedvezményt a vásárlásodból