3 + 1 Tipp, hogyan legyél jobb Apex Legends-ben

Tartalomjegyzék

1. Firing range

A gyakorlás az egyik legfontosabb szempont a játékoknál, főleg azoknál, ahol sokat számít az aim és a mozgás. Az Apex Legends-ben van egy firing range mód, ahol lehetőséged van minden fegyvert és minden tartozékát kipróbálni, illetve gyakorolni. Itt kitapasztalhatod, hogy számodra melyik a legtökéletesebb fegyver-összeállítás és fejlesztheted mind az aim-ed (célzásod), mind a mozgásod.

2. Csapatmunka

Ha sima vagy ranked meccset játszol, akkor hárman lesztek egy csapatban. Igyekezz olyan karaktert választani, amivel Te úgy gondolod, hogy a legjobban tudsz teljesíteni, illetve azt is vedd figyelembe karakter választásnál, hogy a csapatod számára is tudj segítséget nyújtani. Figyeljetek oda egymásra, Apexben a ping rendszer lehetőséget ad arra, hogy heal-t vagy ammo-t kérj a többiektől, vagy ők tőled. Ellenséget és rotációs pontot is tudtok pingelni, így mikrofon hiányában is megérthetitek egymást. Teamwork makes the dreamwork. Ha igyekeztek segíteni egymásnak és figyelni egymásra, annak meglesz a gyümölcse.

3. Lootolás

Tyúk vagy a tojás – Shield vagy fegyver? Van, aki azt mondja, hogy az első dolog amire rámész landoláskor, az a jobb shield legyen, míg mások szerint jobb döntés a fegyverrel kezdeni. Szerintem azt vedd fel előbb, amelyiket gyorsabban tudod, és közelebb van hozzád. Amennyiben fegyvert veszel fel hamarabb, úgy a játékot is agresszívabban tudod elkezdeni és ranked esetében hamarabb szerezhetsz pontokat. Ha a shield-et és a heal-t választod, úgy azt javasoljuk, hogy menekülj.

3+1 Motiv8

Sokan próbálnak elérni minél magasabb szintet a ranked módban, ami sok időt, energiát, fókuszt és kitartást igényel. A Motiv8-ben található koffeinmennyiség segít, hogy minél tovább éber legyél és sokáig tudd nyomni a meccseket. Ginzeng, Gingko Biloba, L-tTirozin és a többi hatóanyag abban válik majd előnyödre, hogy koncentrált legyél és csökkenjen a reakcióidőd. Ha még nem próbáltad, viszont sokat szenvedsz a magasabb szint eléréséért, akkor a Motiv8 a Te terméked.

Iratkozz fel a kuponodért

Iratkozz fel és kapj 2 500 Ft kedvezményt a vásárlásodból